maanantai 3. maaliskuuta 2014

Täällä ollaan!

Juuri nyt voin huokaista ja antaa elämän kulkea radallaan... Ihan hurjan työntäyteinen muutto-rumba alkaa olla ohi ja tavarat hakevat pikkuhiljaa paikkojaan. Paljon on vielä purkamatta ja iso talo tarvitsee paljon lisää huonekaluja sisälleen, mutta pikkuhiljaa remontin edetessä valmistuu koti huone huoneelta meidän tarpeisiin sopivaksi. Tällähetkellä eletään täysin peruskuntoisen vanhan koulun tiloissa, uusittavaa ja purettavaa riittää varmasti loppuelämäksi. ;)

Meidän muutto on pitänyt sisällään koko tunteiden kirjon, luopumisen vanhasta ja jännityksen uudesta. Ja takapakkiakin tuli heti kättelyssä. Ensimmäiset yöt vietimme toisaalla ja niin meillä on heti rakenteiden tuulettelua. Mutta hei, tästä on hyvä jatkaa ja remontti etenee ehkä nopeammalla aikataululla vähän niinkuin pakosta.
Alkujärkytyksen jälkeen elämä alkaa luistaa ilman sisällä olevia pesutiloja, ulkosaunan leppeät löylyt huuhtovat murheet mennessään ja kyllä se elämä voittaa ja elettiinhän sitä ennenkin vähän vaatimattomammin. ;)

Nyt ihan tälläiset pikamoikat kolmen viikon tauon jälkeen. Laiteltiin isoimpaan luokkaan meidän makkari toiselle puolen väliaikaisesti ja olohuone löytyy toisesta päästä. Tämän olohuoneen jatkoksi (tilapäisen makkarin tilalle) on mies haaveillut biljardi-pöydästä. Ehkä joskus. ;)

Kuvissa vilahtaa ihan samat kalusteet, kuin vanhassakin kodissa. Tosin täällä ne pääsee oikeuksiinsa. Oliivipuu ja sitruuna viihtyvät viileässä luokassa, ehkä tämäkin viherpeukalo innostuu kasvatushommista valoisissa luokissa, tilaa ja valoa ainakin riittää.Erityiskiitos vielä kaikille muutossa auttaneille! 

Riikka

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää ihan mielettömän hyvälle! Terveisiä naapurikoululta ja voimia suuresti remppaan! Tilassa ja valossa on hyvä asua.. t. Elina

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Oijoijoi! Miten ihanasti olet saanut jo näyttämään kodilta siellä! Tulen nauttimaan suunnattomasti kun saan seurata tulevia remontteja ja ideointia!
Sinulla on niin tavattoman hyvin homma hyppysissä!
Sydämelliset onnittelut uuteen tupaan! T: Pikkutalon Sanna

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Oi tuota ssohvakalustoa...tykkään!!!

Tiina kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin. Näyttää niin kauniilta. ♥

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Vau, kylläpä sopii kalusteet sinne ihan täydellisesti! Onnea uuteen kotiin :)

Hanni kirjoitti...

Onpas kyllä hienoa!!

DIY PaulaS kirjoitti...

Hienoa! Upeeta! Mahtavaa! Hulpeen korkiat huoneet on!

Leena Lumi kirjoitti...

Nyt teidän Chesterfield-huonekalunne pääsevät oikeuksiinsa, eivät syö kaikka tilaa, vaan täydentävät sitä.

Oi, tuo sitruunapuu tuo ihanaa raikkautta ja ison tilan tunnelmaa.

Erityisen viehättävää,että paljon tilaa ja vähän tavaraa.

Onnea uuteen kotiinne ♥

Tiina P kirjoitti...

Kauniilta näyttää jo nyt! Onnea uuteen kotiin :-)

Pilvi kirjoitti...

Olet kyllä oikeassa - kalusteet pääsevät hienosti oikeuksiinsa. Ja kovin on komea tuo teidän uusi kotinne, josta oli kuvia pari postausta sitten. Onnea!

Ansku kirjoitti...

Näyttää upealta kerrassaan! Tsempit remppailuun, innolla odotan kuvia!

Ilona kirjoitti...

Onnea ihan tavattomasti, kaikkea ihanaa tulossa noiden seinien sisään <3
Ilona

Ilona kirjoitti...

Onnea ihan tavattomasti, kaikkea ihanaa tulossa noiden seinien sisään <3
Ilona

Ilona kirjoitti...

Onnea ihan tavattomasti, kaikkea ihanaa tulossa noiden seinien sisään <3
Ilona

milla kirjoitti...

onnea uuteen kotiin/vanhaankouluun :D ja Tarmoa tuleviin remonttihaasteisiin

Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Näyttää aivan huikealta jo nyt, vau! Minä niin nostan hattua teille ja rohkeudellenne, kateudensekaisella kunnioituksella täältä kumarran suuntaanne. Olet ihan idoli!:)

Upeaa päästä seuraamaan tätäkin. Paljon onnea uuteen kotiin, täällä ollaan mukana kärpäsenä blogikatossa!

Tiina kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Ja ennen kaikkea tsemppiä ja jaksamista sen kaiken remontoinnin keskelle ;) Näyttää ihan mahtavalta, en malta odottaa lisää! :)

Pepi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin, hyvältä näyttää jo nyt, mitä ihanaa tuleekaan sitten ajan kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea uuteen kotiin ja voimia tuleviin projekteihin! Vanhat talot ovat tosi ihania, mutta myös monenmoista ongelmaakin voi vastaan tulla. Me muutettiin reilu vuosi sitten vanhaan maalaistaloon. Kaikenlaista yllätystä on vastaan tullut ja ensimmäiset ongelmat tuli vastaan heti muuton jälkeen. Korjaukset alkavat nyt olla loppusuoralla ja tosi ihana kotimme on, mutta on tämä ollut elämäni raskain vuosi. Toivotaan että teillä on mahdollisuus tehdä remonttianne vähän hitaampaan tahtiin.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Voi kiitos teille! <3 Ihan punastuu moisista kommenteista, jokaisen talletan sydämeeni ja kiitän mitä nöyremmin.

Uskon, että tämän projektin myötä saan perspektiiviä omaan kaikki tänne nyt ja heti-luonteeseeni, kun vanhaa taloa on remontoitava pikkuhiljaa taloa kuunnellen.

Tsemppiä laitan täältä matkaan myös teille kaikille muillekkin remontoijille ja kodin kunnostajille, ihanaa, että elätte hetkessä mukana siellä ruudun toisella puolen! :)

Pus.

Riikka

Anonyymi kirjoitti...

Ihanatunnelmaisia tiloja! Onneksi olkoon uuden kodin valinnasta. Ahkeria ja rohkeita olette, kun urakkaan tartuitte. Voimia; ja muistakaahan välillä myös hengittää - ja hengähtää pienten (ja) hetkien äärelle. Innolla seurataan ja kannustetaan : ).

SariJohanna kirjoitti...

Ihanalta näyttää jo...:) Täytyy tulla teitä pian moikkaamaan! <3