perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen aikaan.

Tulin vain toivottelemaan suloista pääsiäisen aikaa, meidän koristeissa luotetaan luonnon antimiin. Nopeat pöydän koristukset syntyivät kahvikupposiin, joihin laitettiin pohjalle sammalta ja päälle munankuoren puolikkaat täytettynä vedellä. Tähän pieneen "maljakkoon" sujahtaa pienet kukkaset, meillä sinivuokot hurmaavat hempeydellään lähimetsikössä ja muutama poimittiin pöydän koristeeksi.
Omien kanojen munat ilahduttavat meitä joka päivä, mutta erityisesti näin pääsiäisenä niistä nautitaan kovasti.
Juhlapyhinä on mukava hieman nautiskella hyvästä ruuasta ja kattaa pöytä koreaksi. Paistia ja valkosipulikermaperunoita herkuteltiin tänään, jälkiruoaksi oli pashaa.
Vuosi sitten pääsiäisenä ei ollut vielä sinivuokot kukassa, oli lunta vielä kovasti, mutta hyvällä ruualla herkuteltiin silloinkin. Tuo tyrniparfait vie muuten kielen mennessään, suosittelen. Edellisen pääsiäisen postauksen löydät muuten täältä.
Ihanan suloista Pääsiäisen aikaa Sinulle!

Riikka

4 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Ihanaa pääsiäisen aikaa :)

Leena Lumi kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle!

Viimeinen kuva on ♥♥♥

Pepi kirjoitti...

Jopas onkin suloiset koristukset :)
Mukavia pääsiäispäiviä sinnekin!

Ninnu kirjoitti...

Yksinkertaisesti kauniita koristeita, ihanatn ja onhan toki sinivuokot jo itsessään tosi herttaisia. Minullekin niitä tänään pieni kimppu kotiin tuotiin ja munankuoreen ne laitoinkin lyhyiden varsien vuoksi, aika kiva pääsiäiskoristelu.