keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Voi kevät minkä teet!

Niimpä niin, voi kevät minkä teet! Kai se jonkin asteinen hulluus ja riippuvuus on tuo puutarha ja varsinkin sen puute. Meillä on haravoitu urakalla etupihan hiekka-aavikkoa (tällekkin tulee tapahtumaan jossain vaiheessa jotain) sekä talon ympärystä. Keväiset kelit ovat innoittaneet ihan vallattomaan suunnitteluun ja haaveiluun.
Suunnitelmat muhii päässä ja kunhan routa sulaa, tilaan jonkun naapurin isännistä kyntämään takapihan villiintyneen heinikon, josta taimet puskevat läpi. Siitä sitten puutarhan muokkauseen.
Muhkea kasa vanhoja tiiliä odottaa nurkalla ja lisää on vielä saapumassa. Suunnitelmissa siintää rustiikkiset kasvatuslavat. Lähi tallilta kipaisen vielä aimo annoksen lannoitetta, niin johan alkaa kukoistaa, hih. ;)
Ja ne sinivuokot, viimeinkin kukassa! 
Narsissit ja helmililjat kukkivat pihan ruukuissa. Löysin metsiköstämme näsiän, jonka oksat katkoin pihan koristeeksi. Ei tarvitse lasten puolesta pelätä, että syövät myrkylliset marjat. Kaunis kukkiessaan, mutta harmi niin myrkyllinen.

Retkahdin kaupungissa käydessäni uusiin puutarha-työkaluihin. En vain voinut vastustaa, kauniit silmälle ja niin tarpeelliset. Varsinkin sipuleiden istuttaja, olipahan muuten kätevä! Ja nyt voi harailla suorin selin pitkävartisella haralla. Ja mikä parasta, nämä löytyi poistohintaan Honkkarista, Jamie Oliverin työkalut. :)

Aurinkoisia puuhastelun päiviä teille ihanille ja oikein suloista pääsiäisen aikaa ja kiitos kaunein kommenteistanne ja ilahduttavista viesteistä! Olette ajatuksissa, vaikka en ennätäkkään niin paljon olla täällä kuin haluaisin. 

Riikka

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Minulle tulee sellainen ihanan kutkuttava kesäfiilis noista kuvista, joissa on puutarhatyökalut somasti aseteltuna :) ♥

Ilona kirjoitti...

Kuulostaa ihanalle projektille, varmasti tulee upeat laatikot :) Rentouttavaa pääsiäistä sinne!
Ilona