sunnuntai 31. elokuuta 2014

Terkut Loviisasta!

Ihana, ihana viikonloppu takana kauniissa Loviisassa.
Suuntasimme ensimmäistä kertaa Lowiisan Wanhat Talot -tapahtumaan ja voi että, rakastuin. 
Upeita vanhoja taloja ja satumaisia puutarhoja, kaikki niin elämänmakusia elämän jälkineen. Näissä kohteissa aika todellakin pysähtyi ja pää täyttyi ideoista ja ennenkaikkea ajatuksesta, että ei kaiken tarvitse olla vimpanpäälle kerralla valmiina. On asuttava, annettava aikaa itselle ja talolle ja kunnostettava pala kerrallaan varovaisesti tunnustellen.
Eniten sykähdytti suloiset puutarhat, joissa oli upeita yksityiskohtia ja pienelle pihalle saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen. Rakennukset olivat taas toinen toistaan upeampia koristeleikkauksineen.
Jos et ole koskaan tapahtumassa poikennut, suosittelen lämpimästi.
Alla kuvia, jotta voit tunnelmoida ruudun välityksellä. :) Useassa kohteessa kuvaus oli sisällä kielletty, joten pääasiassa kuvia puutarhoista.
 Täällä tuli rauha ja hyvä olo jatkaa myös omaa projektia, joka tällähetkellä junnaa hieman paikoillaan. Niinhän se on, on käytävä kaukana nähdäkseen lähelle, ihan vaikka edes pienen matkan päähän. ;)

Leppoisaa sunnuntain jatkoa Sinulle ja muistakaahan osallistua edellisen postauksen arvontaan!

Riikka

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Onpa kyllä ihanan näköistä! Tuo tapahtuma on houkuttanut minuakin, mutta Loviisa on sen verran kaukana, että ei tullut lähdettyä. Jospa joku kesä osuisi vaikka loman aikaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä LWT - tapahtuma on aina näin elo/syyskuunvaihteen viikonloppuna, mutta Loviisan Awoimet Puutarhat on heinäkuussa.

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Upea tuo villiviinikujanne ja aivan ihan tuo eka kuvan kasvari.