perjantai 12. joulukuuta 2014

Lunta ♥

Ihana hento valkoinen peite oli satanut yön aikana. Ihan vain muutama kuvanen tästä onnellisuudesta. ♥ Kertakaikkiaan ihmeellinen talvi taasen, mutta ihan pikkiriikkinen toivo on jos lunta olisi edes pikkuisen jouluna.
Kyllä se joulu tulee keskeneräiseenkin tupaseen ihan samalla varmuudella kuin aina joka vuosi muutoinkin. Ollaan vähän jälkijunassa ainakin lahja-juttujen osalta, mutta eiköhän sekin hoidu vielä ennen aattoa. Pikkuisen joulua lyhtyjen ja kynttilöiden merkeissä. En tiedä mikä varovaisuus on tullut tässä talossa asuessa, mutta en uskalla kovin poltella oikeita kynttilöitä. Onneksi pelastuksena on kauniit ledit. Puodille tupsahti näitä muutama laatikollinen ja nyt on omaan kotiinkin kannettu muutama tunnelmaa tuomaan.
Ihanat lähitilan lampaantaljat kävin hakemassa viime viikonloppuna, ne oli tarkoitus viedä saunalle pukuhuoneen penkille, mutta en hennonut. Niin lämpöiset ovat peffan alla nahkasohvilla näin talviaikaan.

Eräs kyselikin meidän remontista viime postauksissa, ei olla otettu mitään tavoitetta niin jouluun kuin muuhunkaan päivämäärään. Kyllä se siitä pikkuhiljaa alkaa valmistua, kun nyt puodin pakerruksesta päästiin. :) Ihan varmuudella voin taata, että joulun jälkeen alkaa varmasti tapahtua tälläkin saralla. Palaan suunnitelmien pariin viimeistään sitten juhlapyhien jälkeen.


Nyt ihanaa viikonloppua teille ja tervetuloa vielä puodille poikkeamaan tämän ja ensi viikon aikana!

Riikka

ps. nettipuodissa on ilmaiset toimituskulut yli 20e tilauksille vielä jouluun saakka.

2 kommenttia:

Janna kirjoitti...

Ihana lämmin ja maanläheinen joulutunnelma teillä! Odottelen innolla uusia remonttituulia, mutta sitä ennen nauttikaa joulurauhasta :)

angie kirjoitti...

tolle bilder und inspirationen, einen schönen samstag wünscht angie