perjantai 30. tammikuuta 2015

On aika...

...laittaa hetkeksi blogi tauolle. Jo pitkään mielessä kytenyt ajatus sai viimein vahvistuksen. Sen enempää selittelemättä, on aika jatkaa eteenpäin ja päästää irti. Vaikka blogi jää tauolle, puodin kuulumiset näet silti facebookin puolelta ja puoti jatkaa toki eloaan aivan normaalisti.
Ehkä pian näemme taas hiirenkorvien vihertäessä, kuka tietää... Kiitos teille kaikille ihanille mukana kulkemisesta. Näemme varmasti tulevaisuudessa tavalla tai toisella. ;)Riikka

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kun olet kirjoittanut. Toivottavasti vielä kirjoitat jossain vaiheessa.

Ilona kirjoitti...

Ihana on ollut lukea sinun kirjoituksia - toivottavasti vielä joskus uudelleen. Ihanaa uutta aikaa!
Ilona

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Toivottavasti palaat kertomaan kesällä ainakin puutarhakuulumisia, ne ovat ollleet lemppareitani :) Ja olisi ihana nähdä miten puutarha muodostuu teidän pihaan.
Kiitos ja mukavaa kevään odotusta!

Anu

Päivi kirjoitti...

Olen seurannut matkaanne sieltä Äänekosken Sateenkaaresta asti mutta ymmärrän täysin että elämämtilanne varmaan vie aikaa ja silti vielä jaksat pitää puotia, toivottavasti pääsen kesällä käymään siellä:) Kaikkea hyvää jatkossa!

Anonyymi kirjoitti...

Sydämellinen Kiitos kaikesta tästä! Tämä on blogi jonka kuulumiset luen aina ensimmäisenä, kun istahdan koneen ääreen blogeja lukemaan.Omaan kotiin ja puutarhaan olen saanut monia ideoita ja vahvistuksia omille mietteille.
Toivon sinun palaavan takaisin sitten, kun sen aika on. Voimia, iloa ja hyviä hetkiä!
ps. puodistasi tilaamani iso metallitarjotin oli täydellinen, kiitos.
-kirsi

Punainen Pihlaja kirjoitti...

Mielellään olisin seuraillut remonttinne ja puutarhanne muodostumista/etenemistä (ja tietenkin kanojen kuulumisia). Ymmärrän hyvin kiireet - kaikkeen ei vain taivu.

Toivottavasti palailet kertoilemaan kuulumisianne silloin tällöin.

Mukavaa kevään odotusta!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Hei ja kiitos ihan kaikille teille merkin jättäneille :) Juuri tämän avulla sitä jaksaa päivittää, että joku jättää merkin käynnistä. ;)

Palaan ihan varmasti tavalla tai toisella, mitta tuli täyteen nimittäin tämän Bloggerin tökkiessä.

Ihanaa kevään odotusta ja ollaan "kuulolla"!

Riikka