tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pika moikkaus :)

Kuukausi hiljaiseloa ja joku vetää tänne taas pikkuhiljaa takaisin. ;) Ihan vain tulin tekemään pikamoikat ja kertomaan, että kyllä täälläkin alkaa hommat pikkuhiljaa edistyä. Meille on tulossa tälläviikolla muurari! Ihan totta, nyt se vihdoin alkaa. Oon niin onnellinen. :)
Ensin paikataan meidän hienosti rikottuja palomuureja ja yhdessä piipussakin on pari koloa paikattavana. Mutta kaiken tämän jälkeen alkaa meidän ensimmäisten pönttöjen muuraus, jei!


(pinterest)

Tiiliä ja laasteja on kannettu tupaan, ja vanhat murenevat laastit naputeltu palomuureista pois. Oli sitten muovimaalilla maalattu nekin muurit. Oli ajatus aluksi jättää tiiliseinä ihan vain noin, mutta vedetään siihen kuitenkin ohut slammaus. Ehkä luokkien puolelle sitten sitä tiiltä näkyviin.

Tuossa yhdessä kuvassa pönttöä soviteltiin paikalleen, takana näkyy paikattavaa... Pikkuisen vielä kapistelua ja seinien paikkausta ja huokolevytystä ja pinkopahvitusta niin sitten pääsisi fiilistelemään tuon laatikossa odottelevan Morrisin kanssa, mä niin ootan sitä hetkeä! ;)

Ei siis vieläkään kovin kuvauksellista, mutta kuulkaa, kyllä jo tänä keväänä saatte nähä ihan valmistakin pintaa ainakin parin huoneen osalta. ;)
Viimeisessä kuvassa ideakuva kirjastohuoneen osalta, tällähetkellä sykähdyttää ihanat värit ja pehmeänvihreä sohva on haaveena tänne.

Eilen tuli muuten tasan vuosi tässä torpassa asustelussa, paljonhan siihen on mahtunu ja toivotaan, että paljon on vielä edessä, tästä se lähtee...

-Riikka

edit. Jos joku ihmettelee, miksi postaus ilmestyi "uudestaan" näkyviin, niin syy on yksinkertainen. Sain viimein pienen säädön jälkeen taas lukulistoille postaukset näkyviin, kun ennen ne eivät päivittyneet ollenkaan tai ainakin päivän viivellä. Nyt näyttäisi taas toimivan niinkuin pitää.


4 kommenttia:

Leena Liimatainen kirjoitti...

Hei! Kiva kun tulit ns. takaisin. On niin mukava seurata vanhan koulun kunnostusta uuteen elämään teidän perheen kotina. Ja puodissasi täytyy tässä kevään korvalla tulla käymään kun viimeksi kävin joulun alla. Olisin iloinen jos kävisit kurkkaamassa minun blogiani ja antaisit palautetta. Aloitin sen tammikuussa eli ihan aloittelija olen. Keväisin terveisin Leena

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihanaa kun ehdit välillä laittaa tänne kuulumisia. Suurella mielenkiinnolla täällä seurataan remonttinne edystimistä, vaikka kommentteja en laitakaan. Tsemppiä sinne. Talostanne tulee mahtava! Terv. Maalaisemäntä naapurikunnasta

milla kirjoitti...

Mahtavaa et jotkutsaa remontoida...se jokakeväinen remppaFiilis vaan tunkee esiin joka ikinen kevät...mistä muuten tilasit noita morriseja?

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Kiitos teille :)

Leena: Ihana huomata, että olet aloittanut bloggailun, joku tänne vetää aina takaisin vaikka kuinka välillä tuntuu, että ei enää... ;)

Maalaisemäntä: kiitos, mukava kuulla, että käyt kurkkimassa :) Kyllä tästä joku päivä valmista tulee, tai sitten ei... ;)

Milla: Tämä on kyllä varmasti loppuelämän projekti, mutta onneksi voi aina välillä huilata ja tehdä jotain ihan muuta.
Morrisit on omasta puodista (www.sateenkaarentaa.fi) mallipaloja saa valintaa helpottamaan, laita viestiä jos kiinnostaa :)

Riikka