sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sunnuntai-fiiliksissä.

Leppoisa sunnuntai lipuu eteenpäin, aurinko pilkahtelee välillä pilvien lomasta. Aamun puutarhailuja takana ja mieli halajaa sinne vielä takaisin. Haravointia, siivousta ja uusia suunnitelmia tälläkin
saralla. Kevät 

Vietimme eilen lapsosten ihanat synttärit, jälkimainingeissa mennään ja tiskivuoret häviävät varmasti viikon varrella. ;) Täysin valmiiksi emme ruokailuhuonetta saaneet, mutta onnistuneet synttäri-juhlat on juhlittu uudistuneessa tai pikemminkin "vanhistuneessa" ruokailuhuoneessa.
Pöytä ja tuolit kannettiin takaisin ja pikkuinen sohva saa nököttää seinustalla. Muut huonekalut jäivät kantamatta, koska meillä on edessä vielä lattian maalaus ja kaikki täytyy tyhjentää pois. Maalauksen jälkeen lattialistat ja sähköt sitten kesemmällä, niin täysin valmista on sitten tämän huoneen kohdalla. Niin ja tuo ovi ja karmi täytyy kunnostaa kesällä loppuun.
Kaikesta huolimatta ihana tunne ja voitte arvata, missä viivyn fiilstelemässä valmista pintaa. ;)Listoja teetimme vanhan mallin mukaan paikallisella sahalla. Ovien ympärille laitoimme samaa kuin ikkunan pielissä, ja väri vaihtui ikkunoiden listoihin matkalla. Ja viimeisessä kuvassa on malli meidän lattialistasta, joka on kaikista leveintä (13cm), tästä ei meillä alkuperäistä mallia ollut, mutta jo olemassaolevien listojen pohjalta päädyttiin tämän malliin, joka sopii milestäni aika hyvin kokonaisuuteen.

Lattiaan on hakusessa vielä väri, haluaisin harmaan, mutta en missään tapauksessa sinertävää. Voi olla, että kallistun Voikukkapelto-blogissakin olleeseen mudanharmaaseen sävyyn.
Laittakaa toki ehdotuksia, jos tulee mieleen hyviä vaihtoehtoja. :) (tämänhetkinen väri on liian sininen kokonaisuuteen ja ihan maalipilkkuja täynnä, koska kukaan ei suojannut lattiaa, öhöm ;) )


Näiden somien lasten saamien kukkasten myötä ihanaa alkavaa viikkoa teille ja tervetuloa uudet lukijat!

Riikka

8 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Ihana tapetti <3

Marianne Vartiainen kirjoitti...

Aivan ihana tapetti ja huone. :)

Pilvi kirjoitti...

Voi miten upeaa jälkeä. Aivan ihanan räväkkä tuo kaunis tapetti!

Linda kirjoitti...

Voihan Morris, kyllä on tunnelmallista! :) ♥

Linda kirjoitti...

Voihan Morris, kyllä on tunnelmallista! :) ♥

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Kiva nähdä tämä tapetti seinällä, meillä mallaillaan vasta pientä mallipalaa. Kunhan tärkeimmät on tehty pois alta tulee tämä tapetti meillä olohuoneeseen, vaikkei ihan 20-lukua olekaan. Meillä on vähän tummempi harmaa lattia ja hyvin näyttää harmahtavaankin sopivan. Ovien väri on vielä mietinnässä. Vihreä tai synkkä ukkosen sinininen.

Sari kirjoitti...

Nuo tuolit! Olen ihan myyty niiden kauneudelle. <3

Rosita kirjoitti...

Tapetti ja tuolit ovat ihan loisto match.