torstai 9. heinäkuuta 2015

Kesäkoti.

Elämä täällä yläkerran "kesäkodissa" lipuu verkalleen eteenpäin. Alakerrassa on tehty purkuhommia miehen parin viime lomaviikon aikana ja jatkuu sitten pikkuhiljaa viikonloppuisin ja syksyllä miehen pienellä häämöttävällä loman pätkällä. Tällähetkellä olla ihmetellään lasten kanssa ja nautitaan kesästä.
Elämä ei täällä yläkerran väliaikaiskodissa ole lainkaan hassumpaa, onhan meillä koulun aikainen pyykinpesukonekkin vessassa ja vesi tulee tänne vessaan. Kantovesi keittiössä ja käsin tiskaus, mutta sehän jo suorastaan kuuluu kesämökkielämään. ;)

Pää on täynnä suunnitelmia alakerran suhteen ja tilat hahmottuu paikoilleen. Voisin laitella niitä purkukuviakin jokupäivä ja malleja ihan huikeista tapeteista, joita löytyi lastulevyjen alta.

Mutta nyt muutama kuvanen meidän kesäkodista. Täällä mikään ei ole justiinsa ja rosoiset pinnat saavat reilusti näkyä. Mutta meille kelpaa nyt juuri näin. Täällä on hyvä olla Ihania kesäpäiviä sinne teille! :)

Riikka

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavalta näyttää. Olisi kiva nähdä muutama kuva ja suunnitelmia alakerrasta. Vielä kun sateet vähäksi aikaa väistyisivät voisi puutarhaakin laittaa.

AnniK kirjoitti...

Ihana "kesäkoti" :)

Ilona kirjoitti...

Upean näköistä teillä on kesäkodissakin:)

Aseman laidalla kirjoitti...

Mun pieni sydän ihan pakahtuu!!
Ihanan näköistä on teidän kesäkodissa ♥

Johanna kirjoitti...

Suloinen kesäkoti, voisihan tuollaisessa viettää aikaa pitempäänkin!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, minä arvasin, että ihanahan kesäkodistakin tuli. Sinulla on taito hyppysissä!

SariJohanna kirjoitti...

Voi kun ihanan näköistä! Pitäisi keretä käymäänkin ja näkemään kunnolla! <3 Haluaitko ottaa haasteen vastaan? Sellainen olisi sinulle blogissani :)