perjantai 14. elokuuta 2015

Kiitollisena.

Muistot kantaa ja haaveet auttaa vaikka läpi harmaan kiven. Juuri nyt tunnen suurta kiitollisuutta. Olen saanut olla monessa mukana, ihanissa projekteissa ja jutuissa. Tavannut upeita ihmisiä, jotka jakavat saman intohimon. Muistoksi on jäänyt upeita hetkiä, on noustu hetkeksi arjen yläpuolelle. Katseltu maailmaa vain ja ainostaan vaaleanpunaisten lasien läpi.
Yksi tälläinen upea hetki on kahden vuoden takaa. Jokin sydämessä liikahti palatessani näihin kuviin ja tunnelma vyöryi yli. Nämä muistot säilyy sydämessä ja kauneimmat kuvat tulen teettämään meille valmistuvan kotimme seinille. Kiitos Ilona ja Hanne -olen saanut olla niin monessa mukana. 

Ja yksi tärkeimmistä, oma perheeni ja läheiseni. Ilman teitä ei mikään olisi mahdollista. Ilossa ja surussa, kaikissa hetkissä -aina valmiina auttamaan. Tahtomattanne ollette "joutuneet" vanhan koulun pelastukseen, mutta aina yhtä pyyttettömästi tulette avuksi. Kiitos siitä teille ihan jokaiselle, olette rakkaita. 

Nämä ihanat elokuun hetket on tallennettu vanhan rakkaan kotimme puutarhasta. Lisää voit lukea uusimmasta Kodin Kuvalehdestä.

(kaikki kuvat: Hanne Manelius)
Aurinkoa teidän elokuuhun!

Riikka

3 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Oih, niin kaunista!

Ilona kirjoitti...

Kiitos ihanat sinne - on ollut aina yhtä ihanaa vierailla siellä!
Ilona

Miia kirjoitti...

Upeita kuvia, täytyy käydä vilkasemas lehtikin :)