sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Odotettu lähetys.

Niin vain viimein saimme päätöksen kodinkoneista aikaan. :) Odotettu lähetys saapui perjantaina ja eilen jännityksellä mallattiin uunia paikoilleen. Pientä fiksausta joudumme tekemään ja toki ne tasot on edelleen valamatta, koska piti ensin odottaa uuni ja liesitaso, jotta voidaan tehdä tarkat mittaukset.
Muuraukseen on sinällään hieman haastavampi tehdä muutoksia kuin puiseen runkoon, mutta uskon koneiden asettuvan kivasti kokonaisuuteen.
Nyt varmaan arvaatte tuon pari postausta aiemmin tekemäni kyselyn, mitä uutta kuvassa näkyi alhaalla? No siellähän vilahtaa kuparinen kaasuputki. Meille tulee siis kaasutaso ja sähköuuni. Kaasuputki on vedetty lattian alla keittiön sisäänkäynnin vieressä olevaan kaappiin, jonne tulee kaasupullo.

Lähes ikuisuisuuden on ollut haavena Smeg ja tykkään niin näistä viimeistellyistä yksityiskohdista.

Jääkaapiksi olisin kovasti halunnut kaksi retromallista, mutta ne ei vain millään mahtuneet tuon pitkän kaupan laatikoston vuoksi. Laatikoston pariksi tulee tuollainen isompi ja vähän modernimpi versio, joka sopii mielestäni "koulun keittiöön". (Älkää välittäkö kuvassa näkyvästä lommosta, joka on tullut kuljetuksessa. Onneksi tähän on tulossa uusi ovi tilalle!)


Pientä puuhastelua siis vielä, että saadaan nämä paikoilleen. :)

Mukavaa syyslomaa, me täällä tyttöjen kanssa lomaillaan.

Riikka

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti odotettu lähetys! Keittiö alkaa muotoutua, onneksi olkoon tästä vaikka vielä on tekemistä koko remontissa. Seuraavaa kohokohtaa odottaen.

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Oi, miten upea uuni!! <3

Riikka kirjoitti...

Kauniita kuvia kertakaikkiaan! Jäin seurailemaan. :)