tiistai 29. maaliskuuta 2016

Saarekkeen rakentelua.

Viime viikonloput on mies pakertanut keittiön saarekkeen parissa. Saarekkeen runko on tehty koivusta (ostettiin joskus tuppeensahattua koivua sahalta jo edelliseen kotiimme aikomuksena tehdä näistä telkkari-kaappi, mutta eipä olisi silloin uskonut mitä näistä vielä oikeasti tulee :) hih)
Päädyt paneloitiin ja laatikot on rakenneltu piharakennuksemme puretuista vanereista. 
Pääsimme pääsiäisen aikaan maalaushommiin, jolloin maalia pintaan sai laatikot ja saareke. 
Laatikoiden etusarjat tehdään vielä liimalevystä. Saarekkeesta laatikkoineen tulee samankaltainen kuin tuo vanha kaupanlaatikosto.
Tasoiksi olemme tilanneet eräältä puutavarayrittäjältä koivutasot, joiden pitäisi olla pian valmiina.

Toivottavasti teillä oli mukava pääsiäinen, meillä juhlitiin 7-vuotiasta ja touhuttiin tietysti vähän remontin parissa.
Puutarhassa on lunta vielä hurjasti, mutta lämpimät päivät antavat kyllä lumille kyytiä. Puutarha-haaveita on jo pää pullollaan, ihana päästä pian upottamaan kädet multaan ja kaivamaan haravat varastosta.

Leppoisia kevät-päiviä sinne!

Riikka

6 kommenttia:

milla kirjoitti...

meilläkin oli samanlainen pääsiäinen mutta juhlat oli 8-juhlat :D sarekkeesta(kin) tulee aivan fantsu!!!!

PikkuBertta /PikkuBertta kirjoitti...

Onpa kokean kokoinen saareke ja mikä parasta...ihan itse tehty...tästä mie tykkään��

Anonyymi kirjoitti...

Hieno saareke, kiva nähdä sitten se valmiina. Aurinko onneksi sulattaa ja kohtahan on huhtikuu niin eiköhän hetken päästä nähdä täälläkin puutarhasta kuvia sekä suunnitelmia.

Anonyymi kirjoitti...

Olen useampaan kertaan tullut pysähtymään tänne blogiisi, ihan silkasta uteliaisuudestani, että miltä vanha kouluni nykyisin näyttää. Kävin koulussa ala-asteen vuosina 00-06 ja pystyn vieläkin silmissäni näkemään eteisen, koululuokat ja yläkerran, jossa aina silloin tällöin saimme piipahtaa. Myös koulun tuoksu tulvii nenääni pelkästään kuvia katselemalla.

Hirmuinen urakka teillä meneillään, nostan hattua! Lopputulos on varmasti kaiken vaivan arvoinen :) Lisäksi on hienoa, että kunnioitatte vanhaa remonttinne keskellä.

Tuo rakennus pitää sisällään paljon muistoja, ja näitä kuviasi selaamalla pääsen palaamaan ala-asteen (nykyisin taitaa olla alakoulun nimellä) aikaisiin hetkiin.

Ilona Pietiläinen kirjoitti...

Oi, miten kaunista - aivan upeaa työtä taas Riikka <3

Maria kirjoitti...

Olipas mukava löytää blogisi! Teillä on kaunis koti! :) Me rakennamme uutta perinteistä pohjalaistaloa. Tämä saareke-postaus oli hyvin ajankohtainen ja mielenkiintoinen, sillä meillekin miehen pitäisi sellainen tehdä, kunhan pääsemme keittiön kimppuun. Lisää kuvia saarekkeesta ja sen tekovaiheista siis saa laittaa. :) Tervetuloa kurkistamaan blogiini vaniljanvalkoista.blogspot.fi