sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kirjastohuoneessa.

Olo on kuin lapsilla jouluaattona. On ihan hurjan hieno tunne saada kodistamme huone toisensa jälkeen käyttöön. Kun on tarpeeksi kauan asunut suljettujen ovien takana, on kuin avautuisi täysin uusia tiloja. Huippua on, että ruokailuhuoneesta pääsee vihdoin kulkemaan kirjastohuoneeseen eikä tarvitse vaihdella kenkiä jalkaan remonttityömaalle mentäessä.

Mies sai siis eilen listoituksen valmiiksi ja minä tartuin oitis moppiin ja pölyhuiskaan ja annoin remonttipölyille kyytiä. :) Huoneen kalustukseksi tuli nyt jotain ihan muuta kuin alunperin olimme ajatelleetkaan. Vihreä sohva saa nyt vielä tovin köllötellä ruokailuhuoneessa ja toimme remonttipölyn keskeltä vanhat chesterimme nyt väliaikaisesti tänne. Toinen puoli talosta kun on kuin räjäytystilassa vielä toistaiseksi ja voitte kuvitella pölyn määrän kun sirkkelöidään samoissa tiloissa, joissa osa huonekaluista on säilössä.
Mutta nämä vanhat reppanat sopivat kyllä tännekkin hyvin ja huoneesta tuli tämän väliaikaisen kalustuksen myötä aika brittihenkinen ja voisin hyvin kuvitella herrasmiehet viskilasi kourassa tuohon sohvan nurkkaan. Eikös sitä vanhassa talossa saa olla aina yksi vähän "hienompi" herrainhuone?  hih ;)


Kuvia katsellessa tulee mieleen, että kirjastohuone ei nyt ihan vielä ole nimensä veroinen, kun kaikki kirjat on vielä säilössä pahvilaatikoissa varastossa. Tuohon yläkuvan ruokailuhuoneen puoleiselle seinälle olin alunperin ajatellut kiinteää koko seinämän hylly-systeemiä, mutta toistaiseksi en halua vielä reijittää uutta tapettia ja hommaa nyt sattuu olemaan vielä muualla talossa, joten tämä projekti voi hyvin jäädä odottamaan sopivampaa hetkeä toteutettavaksi.

Mutta tälläisiä kuulumisia tälläkertaa, vaikka tämä projekti on ihan hurjan uuvuttavaa, juuri nyt tässä sohvalla istuessani sireenien tuoksussa unohtuu kaikki se tuska ja hien vuodatus tämänkin huoneen kanssa ja voi nauttia lopputuloksesta ja oman käden jäljestä. Tämänkin huoneen vaiheista voit lukea lisää klikkaamalla kirjasto/työhuone-tunnistetta sivupalkista. 

Sireenin tuoksua alkavaan viikkoonne! 

-Riikka

11 kommenttia:

rautatielaistalo kirjoitti...

Vau, mikä huone! Upea tapetti, kaunis näkymä ruokailuhuoneeseen ja ihana tunnelma :) Tykkään kovasti.

gunagolu kirjoitti...

On kyllä mielettömän kivan näköistä :) Kyllä nyt kelpaa ottaa kirja käteen ja toiseen viskilasi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana tunnelma. Voisit ihan hyvin pitää jossain vaiheessa avoimet ovet ja esitellä koko talon kunhan saatte valmiiksi. Olisin varmasti heti ensimmäisenä tulossa:) blogiasi on mukava lukea ja elää tunnelmassa mukana.
Lillukka

Linda kirjoitti...

Ooh, ihastuksesta huokailen tätä katsellessa! Ihana tyyli ja kaikki sopii loistavasti yhteen. Tämä postaus tuli todella tarpeeseen, sillä olen juuri tuota samaa Blackthorn-tapettia pohtinut olohuoneeseen yhdelle seinälle, mutta siitä on aika vähän hyviä kokonaiskuvia netissä ja kuvien sävyt vaihtelee, joten oli hienoa nähdä kunnolla miltä se näyttä seinällä. Teidän talo on kyllä sisustukseltaan varmaan upein IKINÄ mitä olen nähnyt! Kiitos kun postailet tunnelmia ♥

milla kirjoitti...

ah!!! voinko tulla teille kylään ;D on niin ihanan näköstä!!!!

Puttipaja Wanha Paja Naissaari kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
jaana kirjoitti...

Kyllä on kaunista ja niin kutsuvaa! Kyllä tuossa herrainhuoneessa rouvatkin viihtyy :)

Sari kirjoitti...

Voi ihanuus, miten kauniilta teillä siellä näyttää! Etenkin tuo korkea laatikosto on upea kaveri ihanille nahkasoville. :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on aivan käsittämättömän hyvä värisilmä! Ihania meheviä, syviä värejä ja tunnelmia, miten virkistävää kaiken vaalean sisustamistrendin keskellä! Itsekin olen aivan ihastunut noihin William Morrisin tapetteihin ja englantilaiseen sisustustyyliin :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi joi, on niin ihanaa ja kaunista! Levollinen tunnelma. Olette urakoineet ja saaneet huikeaa tulosta aikaiseksi. Tsemppiä teille ja voimavaroja, kyllä kaikki valmistuu aikanaan. Ihanaa kesää myös!
-Kirsi-

Akissfromthepast kirjoitti...

Ihanat huoneet! Tykkään seinistä, lattioista ja kaikesta :) Huippu työtä!