torstai 22. syyskuuta 2016

Syksy saapuu.

Heipat pitkästä aikaa, miten tuo kesä hurahtikin ohi tänne ehtimättä. Monenmoista ja ihan vain eloa ja oloa on mahtunut kuluneisiin kuukausiin. Josko tännekkin pikkuhiljaa palailen... onko kukaan kaivannut? ;)

Remonttia ollaan hissuksiin tehty eteenpäin, "koulun puolella" on puuhasteltu aulan kimpussa, kylpyhuone alkaa olla viimeistelyä vaille valmis ja pikkuruinen vessakin on sivussa valmistumassa... Luokkahuoneet ja meidän tuleva pikkuinen makkarimme odottavat vain siivousta, koska nämä tilat saavat sitten osansa remontista myöhemmin. Päästään pian asettumaan taloksi vain yhteen kerrokseen, ihan huippua. :) Yläkerran huoneet saavat toviksi jäädä varastotiloiksi ja kesäkammareiksi.

Alkuvuodesta huusin huutokaupasta parilla kympillä vanhat koulutaululaatikot meille, näihin mahtuu kätevästi kannen alle puita ja muistuttaa samalla alkuperäisestä tarkoituksestaan.
Syksyn ihana pehmeä aurinko sai tarttumaan kameraan ja nyt vain syysterkut täältä ruudun toiselta puolen. Palataan niihin remontti-asioihin sitten uusien postausten parissa.Aurinkoa sinun syksyysi! :)

Terkuin, Riikka.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ainakin minä olen kaipaillut. Kiva kun kirjoitit ja remontit ovat menneet eteenpäin. M

Wanhan Wallankumous kirjoitti...

Ihanaa syysaurinkoa kuvissa,kaunista on. Mukavaa kuulla teidän rempan etenemisestä.

AnnaW kirjoitti...

No kyllä, olen kaivannut!!! Nyt kun tuo upea pönttis tuossa kuvissa on niin kysyn samalla, että oliko teillä myös hormit purettu vai vain uunit? Remonttipostauksia odotellessa :)

naurispelto kirjoitti...

Ihanan rauhallinen tunnelma kuvissa :) Meillä on tuo samainen Ebba Masalin ja lisäksi Mänty tuossa olohuoneen seinässä.

Riikka kirjoitti...

Kiva kuulla, että innokkaita lukijoita vielä löytyy vaikka tauko tulikin. :)
Ihan varmasti laittelen pian kuulumisia, kiva saada tallennettua kuvin ne tännekkin muistoksi.

AnnaW: meiltä on purettu kaikki uunit, mutta hormit löytyy hyväkuntoisina edelleen paikoiltaan. (niiden lähtö/liittymä on aina tuolta katonrajasta) joten vanhoille paikoille saadaan uunit palauteltua suht helposti, mutta ilmaista ei se harmi ole, kun uuneja on ollut sen 7 kpl alakerrassa.

Mukavaa viikonloppua!

Riikka

Heidi kirjoitti...

Keväällä löysin tieni tänne. Mielenkiinnolla lueskelin, kun itsellä on melko samanlainen tilanne... Me asustelemme vanhaa kivikoulua, jossa myös remontointia riittää... Pari vuotta sitten muutimme ja remonttia tehty myös hiljakseen eteenpäin, vauva/taaperoarjessa aika kuitenkin on aika kortilla, hiukan olen minäkin silti yrittänyt aina jotain tehdä. Asumme myös tällä hetkellä yläkerrassa vanhassa opettajan asunnossa, jota ensimmäiseksi kunnostettiin. Alakertaan pitäisi alkaa remontoimaan sitä "oikeaa" kotia, kunhan nyt kiireemmiltä hommilta ehtii. =)

Tiina kirjoitti...

Tosi kaunista!

Anonyymi kirjoitti...

Mukava on seurata koulun remonttia ja ihania sisustusratkaisuja! Mielellään siis jatkossakin luen kuulumisia! H

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Todellakin oon kaivannu lisää postauksia ja kuvia kuvia kuvia!! Ihana koti, ihana sisustus ja inspiraatiota itselle saa aina :)Joten lisää vaan tarinoita! t.Iitu

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mukava taas lukea blogiasi, kaivattu on täälläkin. Mukavaa syksyä.

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia.hyvää syksyä

Ilona Pietiläinen kirjoitti...

Minä kaipaan aina sinun upeita tunnelmia ❤toivottavasti nähdään pian!