torstai 24. elokuuta 2017

Hetkiä.

Täällä ollaan, vaikka ei ehkä uskoisi. Juuri nyt elämän täyttää nämä pienet varpaat ja sivussa puuhastellaan pikkuhiljaa niitä tekemättömiä töitä, lista on lopputtoman pitkä. Tuttu kuvio varmaan monelle meistä?
Mennään nyt eteenpäin muutamalla kuvalla kuluneiden kuukausien ajalta, ihan vain nyt niitänäitä sisältä ja puutarhasta. ;) 


Itse tulee paljon selattua Instagramia, tuo olisi kyllä helpompi kanava jakaa kuvia reaaliajassa. Onko blogeille enää kysyntää, luetteko te enää näitä? Olisi kiva kuulla mielipiteesi, olisiko remonttipäiväkirjankin siirryttävä Instaan? 

Mukavaa syksyn alkua sinne! :)

Riikka

11 kommenttia:

Aidafoun kirjoitti...

Kyllä se niin vain on että enemmän tulee selailtua instsgramia kuin käytyä täällä lukemassa blogeja. Ainakin itselläni. :)

Maria kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Teillä on kyllä niin omintakeinen ja upea sisustustyyli. Ihana katsella kuviasi! Puutarhassa näyttää myös hienolta. :)

Itse en seuraile Instagramia ollenkaan, vaan tykkään edelleen tavallisista blogeista. Minusta on kiva nähdä useampi kuva ja lukea tekstiäkin edes vähän enemmän kuin se yksi lause. En myöskään napsi juuri kuvia kännykällä, vaikka siinä kai ihan kelpo kamera onkin, vaan "oikealla" kameralla, joten siinäkin mielessä instaan siirtyminen olisi vähän hankalaa. Täällä siis ainakin yksi lukija, joka odottaa innoissaan aina blogien päivittymistä, vaikka vähän harvemminkin päivittyisivät! Mukavaa syksyä! :)

Pepi kirjoitti...

Pidä sekä että! Insta on ihanan nopea, niin lukea kuin heittää kuvia ja kuulumisia, mutta blogillakin on puolensa. Oma blogini on jäänyt vähän lapsipuolen asemaan, mutta silläkin on ne omat lukijansa, jotka odottelevat sinne juttuja 😉

Anonyymi kirjoitti...

Älä lopeta minä luen blogeja ja sinulla on kauniita kuvia kodistasi.Hyvää syksyn odotusta

Linda kirjoitti...

Luen kyllä blogejakin, mutta tunnustan että Instaa tulee päivitettyä ja selattua ihan päivittäin kun taas blogia ehkä kerran viikossa. Olisi hienoa seurata myös Instan puolella!

Johanna kirjoitti...

Täällä myös ollaan blogin kannalla, on kiva nähdä kuvia ja jotain tekstiäkin! Iinstassa en käy koskaan, minusta se on vähän tylsä.

Tiina kirjoitti...

Insta ei korvaa blogeja, sitä selaillaan ajantäytteeksi ruokatauoilla ja automatkoilla, mutta blogeja istun alas lukemaan. <3 Itselläni on molemmat.

Anonyymi kirjoitti...

Jatka vaan blogia, sitä on kiva lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on paljon mukavampi lukea blogia. Pienetkin kirjoittelut avaavat kuvan sanomaa. Pelkät instan kuvat jäävät vähän niinkun tyhjäksi

naurispelto kirjoitti...

Minäkin toivoisin blogin jatkavan, sillä en ole ollenkaan instassa ja en haluaisikaan mennä, sillä se lienee minulle liian koukuttava ja nopea media. Blogeja on mukava katsella ja lueskella, siinä rauhoittuu. Nytkin esim. fb:sta pidän tietoisesti hetken taukoa, kun on tullut imeydyttyä sinne taas liikaa. Nautin näistä illoista nyt, kun voin rauhassa selailla blogeja, lukea tms. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Ehdottomasti jatka blogia. Blogien lukeminen ja kuvien katselu on itselleni sitä omaa aikaa. Niin super ihanaa ja sinun blogisi on tosi kiva. Ihanaa syksyä sinulle :)