tiistai 2. tammikuuta 2018

Jouluna 2017.

Uusi vuosikin jo vaihtui ja joulu on onnellisesti takana päin tai edessä, miten sen ajattelee. ;) Mutta laittelen tännekkin muutaman kuvan meidän joululta, joka aika pitkälti sijoittui meidän ruokailuhuoneeseen koska olohuone on edelleen remontissa.
Kuusi oli tänä vuonna kaunein kuusi ikinä, tuuhea ja varta vasten joulupuuksi kasvatettu kotimainen kuusi. Kuusen tuoksua ei vain voita mikään. :) Tämä kuusi oli joululahja itselle, jonka oksille sain kaikki keräämäni vanhat lasiset koristeet. Vain nauhat ovat kuusessa uutta. Alimmilla oksilla oli muutama lapsuuden koriste muovinen käpy, joita laitettiin perheen pienimmän iloksi. :)

Joulun tunnelmissa ollaan vielä ainakin loppiaiseen, jos kuusi vain jaksaa niin nuutinpäivään saakka. Vaikka kevät jo mielessä kovasti täytyy silti vielä malttaa hieman. Kohta saa ihan luvan kanssa fiilistellä sitten kevään tuloa ja voitte uskoa, miten odotan olohuoneen valmistumista ja sinne saatavia kukkapurkkeja siemenineen... ;) Miehen ensi viikolla alkavan lomasen aikana on viimein tarkoitus saada valmista.

Kiitos kaikille ihanista kommenteista lehtijuttuun liittyen. Uusimmasta Unelmien Talo&Koti-lehdestä voit siis löytää tutun kodin. ;)

Mukavaa alkanutta Uutta Vuotta 2018!

Riikka

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta 2018.Kaunis on kuusi ja koti.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Riikka!mistä osoitteesta löydän kuvia siitä teidän edellisen talon upeasta kylppyhuone/wc tilasta?siellä oli kylpyammekkin.ja oikein hyvää uutta vuotta2018.

Eeviregina kirjoitti...

Ihanaa tunnelmaa kuvissasi! Ja kyllä, olen selaillut jo monta kertaa juttua lehdestä. Niin ihania tapetteja, kalusteita, avaruutta ja koulusta muistuttavia esineitä. Ja kadehdin viherkasvejasi, en tiedä miksi ne minulla aina kuolee... Meilläkin kuusi ja koristeet saavat olla aina loppiaiseen saakka. Toivotan kaikkea hyvää tälle vuodelle!

Riikka kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja oikein hyvää alkanutta vuotta teillekkin :)

Anonyymi: Valitettavasti vanhan kotimme kuvat jäivät blogiin, johon katseluoikeus vain itsellämme. Emme halunneet enää jättää blogia avoimeksi, koska talo ei ole enää meidän. Pinterestin kautta olen joskus nähnyt vilahtavan kuviamme, onnea etsintään! :)

Eeviregina: Kiitos sinulle ihanista sanoistasi, nämä lämmittävät mieltä ja antavan uskoa, että oikealla tiellä ollaan. :) Täällä vanhassa ja vetoisessa talossa kasvit tuntuvat kyllä viihtyvän ihan itsestään sen kummempaa hoitoa saamatta. Kunhan muistaa kastella välillä. :) Meidän kuusi on alkanut pukata kerkkiä, joten luonnon omat rohdot onkin kohta käden ulottuvilla. :)

Riikka

Tiina kirjoitti...

Onpa tosiaan kaunis ja tuuhea kuusi!! <3 Hyvää alkanutta vuotta kauniiseen kotiinne!

Tuula kirjoitti...

Onnea ja menestystä alkaneelle vuodelle! Kauniissa kodissanne on ollut ihana joulutunnelma. Kuviisi ei koskaan kyllästy!

Anonyymi kirjoitti...

En ikipäivänä ole nähnyt yhtä kaunista kotia!joka nurkka kauneutta pullollaan.On taito osata sisustaa väreillä,ilman että on sekavan näköistä!Siksi varmaan niin paljon valkoisia koteja nykyään.ihania kuvia,olen sanaton.-sanna-