torstai 8. helmikuuta 2018

Luokkahuoneen remonttia osa 2.

Luokkahuoneen parissa ollaan puuhasteltu, vähän väliaikatietoja tännekkin. :) Instan puolella pysyy ehkä paremmin perässä missä mennään. 
Huone on siis pinkopahvitettu. Ekakertalaisina (naulaamalla asentaen) homma sujui melko hienosti, mies osti huopanaulaimen jolla naulaus sujui leikiten. Myös vaativat följarien kierrot onnistui, vaikka olihan tuo melko hi-das-ta. Pinkkarit on saaneet jo päälle tapetit ja puolipanelia on maalailtu. Tuo jo aiemmin ostamani Uulan Laava ei vain toiminut tapetin kanssa, joten sävyä oli pakko vaihtaa lennossa. Uudeksi sävyksi valittiin Uulan Okra, jonka tuo kyllä ihanan lämpimän sävyn huoneeseen. Täällä paistaa nyt aina aurinko! :)
Kattolistat on maalattu Ottosonin tummanharmaalla, samalla sävyllä jota on meillä mm. keittiössä.
Puolipanelin päälle olisi lista vielä hakusessa, tämän joutunee tekemään kahdesta eri listasta, että saadaan mieleistä. Värinä tälle tulee olemaan Uulan Kaisla, jolla on sudittu meillä ovia ja ovien pieliä ja muutkin puolipanelien päälilistat.
Lattialistat ja ikkunanpielilistat on vielä haettava sahalta ja maalattava. Ja sitten tietysti se haastavin homma, listoitus. :)

Mies on tehnyt ihan huippua jälkeä, kun jaksoi nuo följärit taitavasti koteloida ja pinkopahvittaa. Näin ne ovat aina olleetkin piilossa panelin ja pinkkarin alla. Haasteita oli myös tapetoijalla, mutta selvisimpäs. ;) Onneksi kirjavassa tapetissa ei näy ihan kaikki. Ja vanhan talon vinot nurkat ja seinät on vaan hyväksyttävä. :)

Tästä jatketaan, loppurutistusta vaille valmista eikös juu?! ;) Ja hei kiitos teille ihanista kommenteista, ompa tosi kiva lukea mielipiteitänne!

Riikka

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihana tapetti ja muutenkin niin rohkeaa ja raikasta värien käyttöä! Olipa tosiaan kiva lukea teidän kodista Unelmien Talo&Koti -lehdestä! Ihanaa kevään odotusta sinne! :)

jaana kirjoitti...

Kyllä on taas niin upeat värit! Minä täällä tuskailen oman vinttini kanssa - kun löytyisi voimia remonttiin. Tahtoo kans vahvanväristä ja -kuvioista tapettia!

Riikka kirjoitti...

Kiitos Maria, olipa ihana kuulla että koti oli bongattu lehdestä. :) Ihanaa kevään odotusta teille myös!

Voi Jaana, kiitos sinullekkin. :) Kyllä sitä kannattaa rauhassa tuumailla ja kun visio on valmis, on työkin helpompaa. Tsemppiä sinne! :)

Riikka

Anonyymi kirjoitti...

Olitteko testanneet tapettien hengittävyyttä? Ovatko edelleen William & Morrisin?

Riikka kirjoitti...

Anonyymi: Kyllä olemme tehneet ko. tapeteille vesitestin ja vesi tuli läpi. Näissä on hento pinta, kun esim. kotimaisen valmistajan tapeteissakin. Kannattaa tilata mallipalat ja varmistella itse, jos mietityttää. Kaikki tapetit ovat William Morrisin.

Riikka