keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Valmiissa luokkahuoneessa.

Kevät onkin jo yhtäkkiä pitkällä ja pihatyöt vetävät puoleensa. :) Luokkahuoneen remontti eteni aina pienin harppauksin muiden hommien rinnalla ja pääsiäisen aikaan pääsimme viimein suureen muutto-rumbaan. Tai ainakin se sillä hetkellä kaiken siivouksen, remontti-tavaroiden kantamisen ja huonekalujen siirtelyn jälkeen tuntui. Jopa kerkesin tuskailla, että täältä ei sitten muuteta ikinä, tai ainakin myydään kalusteetkin mukana!! ;) (ei nämä vanhat mööpelit ole ihan sieltä kevyimmästä päästä)

Kuvat ja juttu tulevat siis pienellä viiveellä, instan puolella onkin jo nähnyt osa teistä miltä meidän "uudistetussa" olohuone/makuuhuoneessa siis näyttää. :) Nyt vasta sain aikaiseksi tarttua kameraan ja kurkkia tilaa linssin läpi. Instan puolelle kuvat tuleekin yleensä puhelimelta ja se niin sopii tähän hektiseen elämän vaiheeseen.

Mutta ohessa kuvia valmiista huoneesta, huone on iso (50neliötä) joten me vanhemmat olemme saaneet oman makuusopen luokan perältä ja Torista tekemäni sänkylöytö pääsi oikealle paikalleen. :) (moni onkin kysellyt meidän huonekalujen perään ja ne ovat kaikki eri paikoista haalittuja tai saatuja, käytettyjä suurin osa.)

Pari viikkoa meni ihan ihmetellessä valmista huonetta ja nauttiessa näkymistä talon päästä päähän. Tapetit tekevät ihanan jatkumon aina neljän tilan läpi ja värikirjo on melko laaja, mutta perinteiset pehmeät sävyt nivoutuvat kuitenkin mukavasti toisiinsa. Talosta on pikkuhiljaa kuoriutumassa juuri sellainen kuin sen ensimmäisen kerran kuvittelinkin olevan. Talossa on nyt levollinen ja hyvä tunnelma, täynnä mennyttä aikaa. 
Ihanaa kevään odotusta teille! :)

Terkuin, Riikka.

7 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Niin upea sävymaailma ja tapetit tuovat ihanaa lämpöä noin suuriin tiloihin.

Lezzie kirjoitti...

Kyllä teillä on onnistuneet värisävyt huoneissa, aivan ihanat!

jaana kirjoitti...

Voi miten kaunista ja miten upeat värit! Kyllä tykkään!

Tiina kirjoitti...

Mielettömän hyvän näköistä! Ihana nähdä rohkeita väri- ja tapettivalintoja, jotka sointuvat noin kivasti toisiinsa. Tuossa tosiaan on sitä vanhan talon henkeä!

Anonyymi kirjoitti...

Upea huone. Haluaisin mahdollisesti nähdä niitä pihahommiakin vähän täällä blogin puolella.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mikä on tuon teidän upean tapetin nimi? Minulla sattuu olemaan samalla kuosilla verhoiltu ihan jo ritsahtanut sohva, ja olen miettinyt mistä saisin vaihtokankaan tai saman henkistä edes.

Riikka kirjoitti...

Hei ja kiitos teille :) Tapetti on William Morrisin Golden Lily Indigo. Sitä saa myös kankaana!
Toivottavasti vastaus tavoittaa sinut, kun näin pitkän ajan ajan jälkeen huomaan vasta vastata, pahoittelut!

Aurinkoista kesää!

Riikka